Italiano

  Deutsch

  Nederlands

  Espagnol

  Français

   

 

     

For Sale by owner:   beachfront condo in Hollywood,Florida  

   

   

   Links

   Sitemap

 

 

   

Merrils 1 is helaas niet meer te booken via deze website. It was getransformeerd in an all inclusive Italian VERA CLUB

kijk hier; http://www.veratour.it/villaggi/veraclub-negril

 

 

Merrils  2  en  3

 

Algemeen:  Het Merril’s Beach Resort bestaat uit twee all-inclusive hotels (Merrils II en III), die dicht bij elkaar liggen en onder hetzelfde management vallen. De, in Caribische style gehouden, hotelgebouwen liggen in tropische tuinen direct aan het mooiste zandstrand van Jamaica, de 7-mile-beach, en op twee kilometer van het winkelcentrum Sunshine Village. De gasten van de Merrils hotels mogen gebruik maken van alle faciliteiten van elk hotel afzonderlijk zoals de restaurants en bars en het zwembad van Merrils II.  

Faciliteiten: Drie buffetmaaltijden in elk restaurant zijn inclusief, evenals frisdrank en lokale alcoholische drankjes van 10-22 uur. Wekelijks wordt er een barbecue met entertainment georganiseerd. Gratis Wifi in elk hotel..

Spoort en vermaak:  Gratis gebruik van niet-gemotoriseerde watersporten en andere sportfaciliteiten zoals billiard, tafeltennis, kayaks, snorkelen. 

Langs het strand vindt u verschillende mogelijkheden tot vermaak. Zo kunt u een vaartocht maken met een glasbodem boot, een jet ski huren, duiken, waterskiën en parasailen (alles tegen betaling). Ook vinden er, meestal vrijdagavonds, life reggae concerten plaats.

 

 

             

Merril’s Beach Resort II        

Algemeen: Het vriendelijke en kleinschalige all-inclusive hotel ligt in een prachtige tuin en bestaat uit 6 kleine gebouwen met 2 verdiepingen. 

Faciliteiten: Merril’s II heeft als extra een zwembad met ligbedden.

Accommodatie: Dit complex bestaat uit 44 kamers met zicht op de tuin. De ruime kamers met  zijn voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet, airconditioning, plafondventilator, kabelteleviesie, telefoon en een balkon of terras met zitje.

 

Merril’s Beach Resort III       

Algemeen: All-inclusive hotel, op een steenworp afstand gelegen van Merril’s II. Ook Merril’s III ligt aan de prachtige 7-Mile Beach.  

Faciliteiten: Dit hotel beschikt over een receptie met internet access, een leuk strand-restaurant en gratis ligstoelen op het strand. U kunt gebruik maken van het zwembad en het restaurant van het nabijgelegen Merril’s II. Gratis WiFi

Accommodatie: Alle 58 kamers hebben uitzicht op de tuin en beschikken over badkamer met bad/douche en toilet, airconditioning, plafondventilator, kluisje (niet gratis), kabeltelevisie, telefoon en een terras of patio met zitje.

 

Vraag naar onze speciale aanbiedingen

          

    

Merrils Beach Resort is a member of GR Group Hotels and Resorts

Phone: 305-945-4774 or  4775